Over Luuc Heijboer, de boomspecialist van Zeeland & Zuid-Holland

Sinds 2017 ben ik werkzaam als boomspecialist, erkend boomveiligheidscontroleur en European Treeworker.

Ik ben gevestigd in Nieuwerkerk te Schouwen-Duiveland en bedien van daaruit een groeiende klantenkring in voornamelijk Zeeland, Zuid-Holland en West-Brabant. Gebieden waar ik veel regelmatig werkzaamheden verricht zijn onder andere Goeree-Overflakkee, Tholen, Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen.

Als boomspecialist wil ik goed voor bomen zorgen zodat ze gezond blijven en lang mee kunnen. Voor mijn werkzaamheden gebruik ik vele soorten professioneel materiaal. Zo ben ik de trotse bezitter van een versnipperaar op rupsbanden én een stobbenfrees om boomstronken te verwijderen.

Als ex-marinier ben ik fysiek behendig en conditioneel sterk, vaardigheden die bij de boomverzorging uitermate van pas komen. Ik vind het belangrijk dat ik bekwaam, nauwgezet en doordacht werk. Deze professionaliteit, namelijk verantwoord en veilig te werk gaan, heb ik geleerd tijdens mijn opleiding als European Tree Worker.

Makes trees and people live together

In mij werk als boomspecialist ben ik erg geïnspireerd geraakt door hoe andere boomverzorgers met de natuur omgaan. Dit heeft geresulteerd in mijn persoonlijke visie als boomverzorger: Makes trees and people live together.

Mijn vakmanschap volgt dan ook uit mijn visie.

  • Bomen worden steeds belangrijker voor de biodiversiteit en behoud van natuur voor een duurzamer klimaat.
  • Ook in de landbouw kunnen bomen in de toekomst een belangrijke rol spelen bij de kringlooplandbouw en reductie van bestrijdingsmiddelen.

Daarom zoek ik de beste oplossing voor mens en boom. Zodat u én de natuur de ruimte hebben om te leven.

Erkend Boomveiligheidscontroleur en European Treeworker

Sinds 2019 heb ik het certificaat voor European Treeworker (ETW). Als European Treeworker heb ik geleerd om met verschillende klimtechnieken bomen te beklimmen en heb ik professionele kennis opgedaan op o.a. het gebied van bomen snoeienbomen planten en bomen kappen. Ook het veilig laten vallen en afbreken van bomen behoort deze vaardigheden, alsmede theoretische kennis over het effect van bomen op het milieu, veiligheidsvoorschriften en natuurlijk de bomen zelf.

Met het ETW-certificaat weet u zeker dat u met een erkende boomverzorger werkt, die veilig, vakkundig en professioneel te werk gaat.

Daarnaast ben ik erkend Boomveiligheidscontroleur waardoor ik officiële boomveiligheidscontroles kan uitvoeren voor boomeigenaren zodat zij aan de wettelijke zorgplicht voldoen.

Erkend Boomveiligheidscontroleur
European Treeworker
Luuc Heijboer Boomspecialist

Veilige uitvoering

Professioneel Materieel

Vakkundig opgeleid

Uw bomen zijn mijn zorg

Wilt u bomen laten snoeien, weg laten halen of verzorgen? En bent u op zoek naar een vakman? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dan kijk ik wat het best is voor uw bomen en uw situatie.

of bel mij op 06 – 55 12 01 29