Takken en bomen versnipperen

Snippers als grondstof

Bij onze meeste werkzaamheden zoals het kappen van een boom, komen er takken van de boom vrij. Een efficiënte en veel gebruikte methode om deze takken te verwerken, is versnipperen. Op deze manier worden onbruikbare takken snel omgezet in een nuttige grondstof. Houtsnippers worden veel gebruikt als paadjes in een tuinlandschap of om de bodem in borders te bedekken tegen het groeien van onkruid. Ook kan een laagje houtsnippers rond een boom worden ingezet als onderdeel van een groeiplaatsverbetering.

Machines

Om takken te versnipperen, wordt een machine gebruikt. Zelf beschikken wij momenteel over twee versnipperaars, namelijk:

  • Frost TR6 op rupsonderstel. Het rupsonderstel maakt de machine ook geschikt voor ruiger terrein.
  • GTM 1300 professional, voor het fijnere snipperwerk. Deze versnipperaar staat op wielen en kan aan de hand tot aan het werk gebracht worden. Dit in combinatie met een zeer éénvoudig te kiepen kruiwagen maakt het overbodig lange afstanden met takken te slepen.

Veilige uitvoering

Professioneel Materieel

Vakkundig opgeleid

Uw bomen zijn mijn zorg

Wilt u bomen laten snoeien, weg laten halen of verzorgen? En bent u op zoek naar een vakman? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dan kijk ik wat het best is voor uw bomen en uw situatie.

of bel mij op 06 – 55 12 01 29