Bomen verwijderen

Het streven is om een boom zo lang mogelijk te behouden, maar soms zijn er gegronde redenen om tot kappen over te gaan. Denk aan dode of zieke bomen of bomen met een mechanisch defect. Veiligheid gaat boven alles! Ook is het soms beter keuzes te maken in bomenbestand en een deel te verwijderen ten goede van de overblijvende bomen.

Onze gecertificeerde boomverzorgers kunnen bomen veilig en verantwoord verwijderen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Elke situatie is anders en vereist andere technieken. Soms is het nodig groot materiaal in te zetten zoals een hoogwerker of mobiele- of telescoopkraan. In meer voorkomende gevallen kan een boom verwijderd worden door middel van moderne klim- en afvangtechnieken. Voor ons is dit ons dagelijks werk. Dit stelt ons in staat op een veilige en efficiënte manier iedere boom te verwijderen.

Het verwijderen een boom verloopt in drie stappen. Eerst wordt er gesnoeid en worden de takken geveld. Daarna wordt de boomstam afgezaagd. Als laatste blijft er een stobbe achter. Deze kan worden verwijderd middels stobbenfrezen.

Versnipperen of kloven

Wil je de boom klein krijgen en verder gebruiken als grondstof? Kies er dan voor om de (takken) van de boom te laten versnipperen. Het is ook mogelijk mijn kloofmachine te huren, om de gezaagde stukken van de boom te kloven en bijvoorbeeld geschikt te maken voor haardhout.

Wat kost het om bomen te laten verwijderen?

Het verwijderen van bomen doen we voornamelijk in de omgeving Zeeland en op Goeree-Overflakkee. In overleg kunnen we de werkzaamheden ook uitvoeren in Zuid-Holland en West-Brabant.

De kosten voor het laten verwijderen van een boom verschillen per situatie. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte.

 

Veilige uitvoering

Professioneel Materieel

Vakkundig opgeleid

Uw bomen zijn mijn zorg

Wilt u bomen laten snoeien, weg laten halen of verzorgen? En bent u op zoek naar een vakman? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dan kijk ik wat het best is voor uw bomen en uw situatie.

of bel mij op 06 – 55 12 01 29