Boomstronk verwijderen Rotterdam

Na het verwijderen van een boom blijft er altijd een stronk achter, deze boomstronk staat ook wel bekend als de stobbe. Deze stobbe kan een vervelend en in sommige gevallen gevaarlijk probleem vormen wanneer je bijvoorbeeld nieuwe bestrating of beplanting wilt aanleggen. Bovendien kan het uitgraven van een boomstronk een enorm tijdrovend en zwaar karwei zijn. Sommige boomstronken bevinden zich meters diep in de grond. Gelukkig zijn er veilige en kostenefficiënte methoden om een boomstronk te laten verwijderen.

Wil je een boomstronk laten verwijderen in Rotterdam? Dan ben je bij de gecertificeerde boomverzorgers van Heijboer Boomverzorging aan het juiste adres! Onze boomverzorgers gaan professioneel en veilig te werk. Bovendien beschikken wij over de benodigde materialen die nodig zijn om een boomstronk efficiënt te verwijderen.

Hoe wordt de boomstronk verwijderd?

Het verwijderen van een boomstronk of stobbe voeren we uit door middel van stobbefrezen. Bij deze methode wordt een machine gebruikt (de stobbefrees) die met een enorme kracht op een diepte van ongeveer 40-50 cm de vezels en wortels van de boom(stronk) wegfreest door middel van een stevige en grove cirkelzaag. Wij verwijderen boomstronken in tuin, bos en park voor zowel particulieren als bedrijven en beschikken bovendien over de juiste kennis en machines om deze werkzaamheden te verrichten.

Bij het verwijderen van de stronk door middel van frezen komen vezels vrij. Deze vezels zijn geschikt als voeding en bedekking van de bodem van je tuin. Je kunt het gat na het frezen opvullen met tuinaarde wanneer je ervoor kiest om deze ruimte te benutten met beplanting. Dit laat zien dat stobbefrezen een milieuvriendelijke manier is om een boomstronk te verwijderen in Rotterdam.

Mag ik zomaar een boomstronk laten verwijderen?

Afhankelijk van de diepte waarop er moet worden gefreesd moet er van tevoren worden gekeken of er geen leidingen of kabels in de buurt van de wortel liggen. Hiervoor moet je een Klic-melding laten maken bij het Kadaster. Wanneer je dit kenbaar hebt gemaakt krijg je vervolgens een overzicht van het perceel en waar de kabels en leidingen liggen. Je kunt hier de melding doen.

Kosten boomstronk verwijderen Rotterdam

De kosten voor het verwijderen van een boomstronk zijn afhankelijk van diverse factoren zoals het aantal bomen, de locatie (in verband met de bereikbaarheid) en ook de grootte van de boomstronk speelt mee. In het onderstaande formulier kun je direct een offerte aanvragen voor het verwijderen van een boomstronk. 

 

Gegevens Boomstronk(en)

We gebruiken de gegevens in het formulier om contact met u op te nemen voor het verwijderen van de boomstronk. Deze worden verwerkt volgens ons privacy statement.

Voorzorgsmaatregelen

Houdt u bij het stobbefrezen rekening met de volgende voorzorgsmaatregelen.

  • Zorg dat de ruimte rondom de boomstronk vrij is van bestrating en ander gesteente, klimop of andere begroeiing, metaal en andere obstakels.
  • Zorg dat er rond de stronk ruimte is voor onze machine.
  • Zorg dat wanneer de stronk dichtbij een hek of schutting staat, deze door u tijdelijk word verwijderd indien mogelijk.

Veilige uitvoering

Professioneel Materieel

Vakkundig opgeleid

Uw bomen zijn mijn zorg

Wilt u bomen laten snoeien, weg laten halen of verzorgen? En bent u op zoek naar een vakman? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dan kijk ik wat het best is voor uw bomen en uw situatie.

of bel mij op 06 – 55 12 01 29