Wilt u een houtklover huren?

Als u een grote hoeveelheid hout wilt kloven, is een houtkloofmachine een uitkomst. Bij Heijboer Boomverzorging in Nieuwerkerk kunt u een eenvoudig te bedienen houtklover huren.

Deze houtkloofmachine is van het merk SCK Rapido (model 6.4-17S) en uiteraard is deze machine CE gekeurd. Deze kloofmachine heeft een dubbel werkend mes dat heen en terug kan kloven (uniek). Dit maakt deze SCK Rapido 6.4-17S twéé keer zo snel als een conventionele kloofmachine die maar één kant op kan kloven.

Met deze professionele houtklover kunt u een gemiddelde boom binnen enkele uren helemaal gekloofd hebben.

Specificaties van de kloofmachine

Onze kloofmachine heeft een kloofkracht van wel 17 ton, hierdoor is het mogelijk blokken hout van grote diameters te klieven. De klover is voorzien van een benzine euro ongelood 95 motor (E5 brandstof) en is daardoor overal inzetbaar. Door de dubbele hendel bediening is de machine beveiligt, zodat uw handen buiten gevaar zijn.

Aan de zijkant zit een hydraulische laadklep die tot wel 250 kg kan tillen. U kunt tevens wisselen tussen een recht en een kruismes. De maximale klooflengte is 60 cm. De kloofmachine staat op een snelverkeeronderstel en kan dus achter iedere auto met trekhaak vervoerd worden. U kunt de houtkloofmachine ophalen in Nieuwerkerk. De houtkloofmachine wordt schoon meegegeven met een volle tank gelieve de houtkloofmachine ook weer zo bij ons af te leveren.
Houtklover huren? Dat kan bij Heijboer Boomverzorging in Nieuwerkerk

Algemene Informatie

Houtklover huren

We verhuren te houtklover vanuit Nieuwerkerk, Schouwen-Duiveland. Hier kunt u deze ophalen. Heeft u vragen over de verhuur? U kunt altijd even bellen met 06 – 55 12 01 29

 

Huurgegevens

Na verzending zullen we contact met u opnemen voor de bevestiging van de huur en de afwikkeling van de betaling en borg. We gebruiken de gegevens in het formulier om contact met u op te nemen voor de verhuur van de kloofmachine. Deze worden verwerkt volgens ons privacy statement.

Tarieven kloofmachine huren

Halve dag: €55

Ophalen 8:00 terug 12:30 of ophalen 12:30 terug 17:00

Hele dag: €90,-

Ophalen 8:00 terug 17:00

Weekend: €150,-

Ophalen vrijdag 8:00 terug maandag 8:00

Borg: €350,-

Veilige uitvoering

Professioneel Materieel

Vakkundig opgeleid

Uw bomen zijn mijn zorg

Wilt u bomen laten snoeien, weg laten halen of verzorgen? En bent u op zoek naar een vakman? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dan kijk ik wat het best is voor uw bomen en uw situatie.

of bel mij op 06 – 55 12 01 29