De boomstronk verwijderen

Na het verwijderen van een boom blijft er altijd een stobbe (de stronk) achter. Wanneer u plannen heeft met de positie waar de boom eens stond, kan het wenselijk zijn ook de stobbe te verwijderen. Hier zijn verschillende methoden voor.

Een veel gekozen methode is het wegfrezen van de stobbe en de aanzet van de wortels tot ongeveer 40 cm diepte. Na het stobbefrezen zal herinrichting op die plaats, zelfs met bestrating, weer mogelijk zijn.

Kosten boomstronk verwijderen

De kosten van het verwijderen van een boomstronk zijn afhankelijk van de stobbe en de omliggende grond. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

In samenwerking met een gespecialiseerde collega kunnen wij het wegfrezen van uw stobbe voor u verzorgen.

Werkgebied voor Stobbefrezen: Zeeland en Zuid-Holland

Ik ben voornamelijk werkzaam in Zeeland (omgeving Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Tholen, Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen).  Daarnaast werk ik ook in Zuid-Holland, en in sommige gevallen ook in West-Brabant.

Veilige uitvoering

Professioneel Materieel

Vakkundig opgeleid

Uw bomen zijn mijn zorg

Wilt u bomen laten snoeien, weg laten halen of verzorgen? En bent u op zoek naar een vakman? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dan kijk ik wat het best is voor uw bomen en uw situatie.

of bel mij op 06 – 55 12 01 29