Diensten voor Boomverzorging
op Schouwen-Duiveland

Als boomverzorger ben ik voornamelijk actief in Schouwen-Duiveland en bied ik de dan ook de volgende diensten aan voor boomverzorging.

Interesse in boomverzorging Schouwen-Duiveland? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of bel mij op 06 – 55120129.

Buiten Schouwen-Duiveland ben ik overigens ook in de gehele provincie Zeeland en de onderkant van Zuid-Holland inzetbaar.

Projecten Boomverzorging
Schouwen-Duiveland

De volgende projecten zijn dit jaar door mij uitgevoerd als boomverzorger in Schouwen-Duiveland en geven een goede indruk van mijn werkzaamheden.

Verwijderen mammoetboom Grevelingenhout

Dit jaar hebben we een groeiend aantal klanten in het Grevelingenhout in Bruinisse. Op deze locatie verwijderde wij een 12 meter hoge mammoetboom, deze was dicht bij de weg geplant en werd te groot voor zijn standplaats.

Om ruimte te creëren in de overvolle achtertuin verwijderden we nog een 2-tal sparren, een Taxodium en een Larix. Een mooie Noorse esdoorn kon behouden blijven en werd vakkundig door ons gesnoeid.

Herstellen pruimengaard Ouwerkerk

Op een prachtige woonboerderij in Ouwerkerk mochten wij een oude pruimengaard in zijn glorie herstellen.

De bomen waren erg lang niet gesnoeid en waren in elkaar over aan het groeien. Pruimen plukken was voor een groot deel ondoenlijk.

Door middel van een kleine zelfrijdende hoogwerker konden we alle pruimenbomen op 1 dag rondom innemen.

Uitlichten en innemen schietwilgen Noordgouwe

Op Noordgouwe midden in de polder op prachtig “spulletje” mochten we deze mooie oude schietwilgen uitlichten en innemen.

In de loop van de tijd braken er verschillende grote armen uit.
De eigenaar riep onze hulp in daar het risico van uitbrekende armen op zijn schuur steeds groter werd.

Wij zagen kans middels een snoeibeurt waarin gewicht en daarmee mechanische belasting verminderd werd de bomen te behouden.

Herstel snoeiwerk Grevelingenhout

De kersverse eigenaren van deze locatie schakelden ons in voor advies over hun bomen. Een feit bleek dat alle bomen al eens gesnoeid waren of liever gezegd verminkt. Het werd een flinke uitdaging van deze bomen weer wat moois te maken, maar ik denk dat we er in zijn geslaagd (de foto’s zijn van voor en na de werkzaamheden)

Veilige uitvoering

Professioneel Materieel

Vakkundig opgeleid

Offerte Boomverzorging op Schouwen-Duiveland aanvragen

Interesse in boomverzorging Schouwen-Duiveland? Vraag dan vrijblijvend een boomverzorging offerte op of neem telefonisch contact op.

of bel mij op 06 – 55 12 01 29