Werk in Zeeland

Plataan snoeien
Plataan snoeien na

Tholen

In Oud-Vossemeer op het eiland Tholen mochten wij deze mooie jonge plataan snoeien.Als resultaat ziet u een ingenomen kroon die ook wat meer transparant is geworden.

Schouwen-duiveland

Op Westerschouwen werden wij gevraagd een aantal bomen te verwijderen ten behoeve het aanleggen en herindelen van de tuin.

Zoals u ziet is het verwijderen van bomen op moeilijk bereikbare plekken of zelfs boven een tuinhuis voor ons geen probleem.

Bomen verwijderen op moeilijk bereikbare plek

Gemeente Middelburg

Voor de gemeente Middelburg hebben wij buizerdmanden opgehangen als nieuw verblijf voor de buizerd. Deze buizerdmanden zijn geplaatst in een aantal populieren.

Werk in Zuid-Holland

Ceder snoeien
Ceder snoeien

Goeree-Overflakkee

Op Goeree-Overflakkee mochten wij een mooie Ceder snoeien ooit geplant in de voortuin.

Aanvankelijk was de klant bang dat de boom na het snoeien niet mooi meer zou zijn. Maar de boom werd wel erg groot en nam bovendien veel licht weg uit het huis. Gelukkig wisten wij haar te overtuigen en hebben deze Ceder onder handen genomen.

Gemeente Barendrecht

In de gemeente Barendrecht bieden wij in opdracht ondersteunende hulp aan de bomenploeg voor het beheer van het bomenbestand binnen de gemeente.

Veilige uitvoering

Professioneel Materieel

Vakkundig opgeleid

Uw bomen zijn mijn zorg

Wilt u bomen laten snoeien, weg laten halen of verzorgen? En bent u op zoek naar een vakman? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dan kijk ik wat het best is voor uw bomen en uw situatie.

of bel mij op 06 – 55 12 01 29