Hieronder een greepje uit de vele boomverzorgings-projecten die door ons zijn uitgevoerd.

Werkzaamheden in Zeeland

Tholen

Plataan Snoeien Oud-Vossemeer

In Oud-Vossemeer op het eiland Tholen mochten wij deze mooie jonge plataan snoeien. Als resultaat ziet u een ingenomen kroon die ook wat meer transparant is geworden.

Conifeer verwijderen Tholen

Op het eiland Tholen mochten wij deze grote Conifeer verwijderen

Projecten Schouwen-duiveland

Bomen Verwijderen Westenschouwen

Op Westenschouwen werden wij gevraagd een aantal bomen te verwijderen ten behoeve het aanleggen en herindelen van de tuin.

Zoals u ziet is het verwijderen van bomen op moeilijk bereikbare plekken of zelfs boven een tuinhuis voor ons geen probleem.

Meer informatie over boomverzorging Schouwen-Duiveland ›.

Bomen verwijderen op moeilijk bereikbare plek

Verwijderen mammoetboom Grevelingenhout

Dit jaar hebben we een groeiend aantal klanten in het Grevelingenhout in Bruinisse. Op deze locatie verwijderde wij een 12 meter hoge mammoetboom, deze was dicht bij de weg geplant en werd te groot voor zijn standplaats.

Om ruimte te creëren in de overvolle achtertuin verwijderden we nog een 2-tal sparren, een Taxodium en een Larix. Een mooie Noorse esdoorn kon behouden blijven en werd vakkundig door ons gesnoeid.

Herstellen pruimengaard Ouwerkerk

Op een prachtige woonboerderij in Ouwerkerk mochten wij een oude pruimengaard in zijn glorie herstellen.

De bomen waren erg lang niet gesnoeid en waren in elkaar over aan het groeien. Pruimen plukken was voor een groot deel ondoenlijk.

Door middel van een kleine zelfrijdende hoogwerker konden we alle pruimenbomen op 1 dag rondom innemen.

Uitlichten en innemen schietwilgen Noordgouwe

Op Noordgouwe midden in de polder op prachtig “spulletje” mochten we deze mooie oude schietwilgen uitlichten en innemen.

In de loop van de tijd braken er verschillende grote armen uit.
De eigenaar riep onze hulp in daar het risico van uitbrekende armen op zijn schuur steeds groter werd.

Wij zagen kans middels een snoeibeurt waarin gewicht en daarmee mechanische belasting verminderd werd de bomen te behouden.

Herstel snoeiwerk Grevelingenhout

De kersverse eigenaren van deze locatie schakelden ons in voor advies over hun bomen. Een feit bleek dat alle bomen al eens gesnoeid waren of liever gezegd verminkt. Het werd een flinke uitdaging van deze bomen weer wat moois te maken, maar ik denk dat we er in zijn geslaagd (de foto’s zijn van voor en na de werkzaamheden)

Walcheren

Buizerdmanden Gemeente Middelburg

Voor de gemeente Middelburg hebben wij buizerdmanden opgehangen als nieuw verblijf voor de buizerd. Deze buizerdmanden zijn geplaatst in een aantal populieren.

De Buizerdmanden zijn opgehangen als vervangend verblijf na wegnemen van woonplaats door bijvoorbeeld kap. Het is dus een compensatie.

Snoeien 14 populieren op Walcheren

Wij leverden hier maatwerk per boom. Twee exemplaren, waarvan één te dicht bij de weg en de ander vanwege een aantasting door een zwam moesten worden gekandalabeerd.

Eén moest worden geknot vanwege slechte conditie. Voor de andere bomen was uitlichten en innemen voldoende. Door verminderde bladmassa en mechanische belasting zijn deze bomen minder vatbaar voor takbreuk door harde wind.

Zodoende konden alle bomen behouden blijven. Elk in hun eigen hoedanigheid.

Werk in Zuid-Holland

Goeree-Overflakkee

Op Goeree-Overflakkee mochten wij een mooie Ceder snoeien ooit geplant in de voortuin.

Aanvankelijk was de klant bang dat de boom na het snoeien niet mooi meer zou zijn. Maar de boom werd wel erg groot en nam bovendien veel licht weg uit het huis. Gelukkig wisten wij haar te overtuigen en hebben deze Ceder onder handen genomen.

Gemeente Barendrecht

In de gemeente Barendrecht bieden wij in opdracht ondersteunende hulp aan de bomenploeg voor het beheer van het bomenbestand binnen de gemeente.

Veilige uitvoering

Professioneel Materieel

Vakkundig opgeleid

Uw bomen zijn mijn zorg

Wilt u bomen laten snoeien, weg laten halen of verzorgen? En bent u op zoek naar een vakman? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dan kijk ik wat het best is voor uw bomen en uw situatie.

of bel mij op 06 – 55 12 01 29