Diensten voor boomverzorging
in Zeeland, Zuid-Holland en omstreken

Als boomverzorger en boomspecialist bied ik de volgende diensten aan:

Mijn bedrijf is gespecialiseerd in boomverzorging en boombeheer. Als boomverzorger en boomspecialist ben ik zowel erkend boomveiligheidscontroleur als European Tree Worker.

Dit doe ik vanuit Nieuwerkerk in Schouwen-Duiveland, bovenin de provincie Zeeland en niet zo ver vanaf Zuid-Holland. Van hieruit bedien ik de verschillende gebieden zoals Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Tholen, Walcheren, Noord Beveland, Zuid-Beveland en Zeeuws Vlaanderen. Naast Zeeland ben ik ook werkzaam in Zuid-Holland (regio Rotterdam, Vlaardingen en Dordrecht) en West-Brabant.

Als boomverzorger ben je met verschillende werkzaamheden rondom boombeheer bezig. Vaak is dit verbonden me de verschillende fasen van een boom, zoals het planten en de groei van een boom, het instand houden van een boom door middel van snoei en het uiteindelijk kappen en verwijderen van een boom.

In mijn werkzaamheden streef ik bewust naar het duurzaam beheren van bomen. Vandaar mijn moto: Makes trees and people live together. Ik zoek altijd naar de oplossing die voor zowel de mens als de boom het beste is.

Voor verschillende diensten zoals boomveiligheidscontrole, advies groeiplaatsproblemen en het snoeien en rooien van uw bomen kunt u bij mij terecht. Ook bomen op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn, zijn voor mij geen probleem.

Sinds kort heb ik naast mijn versnipperaar voor bomen ook een stobbefrees om gemakkelijk boomstronken te verwijderen.

Veilige uitvoering

Professioneel Materieel

Vakkundig opgeleid

Uw bomen zijn mijn zorg

Wilt u bomen laten snoeien, weg laten halen of verzorgen? En bent u op zoek naar een vakman? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dan kijk ik wat het best is voor uw bomen en uw situatie.

of bel mij op 06 – 55 12 01 29